Fujifilm anunta camera foto mirrorless X-A5 [video]

Now Reading
Fujifilm anunta camera foto mirrorless X-A5 [video]


Fujifilm a anunțat noul X-A5, un nou aparat de fotografiat din seria X de camere mirroless. Dispune de un senzor de imagine APS-C de 24,2 megapixeli (cu un filtru de culoare Bayer, nu cu setul X-Trans propriu al Fujifilm), autofocus de detectare a fazelor, transfer automat de imagini Bluetooth și înregistrare video 4K. Are încă un touchscreen înclinat de 180 de grade, dar are și un jack pentru microfon, ceea ce l-ar putea face o opțiune bună pentru YouTube și alți vloggeri.

X-A5 combină un nou senzor APS-C de 24,2 megapixeli cu motorul de procesare a imaginii pentru a obține o calitate ridicata a fotografiilor. În combinație cu obiectivul FUJINON furnizat, camera oferă rezoluția finală a imaginii, înregistrând textura, forma și chiar atmosfera scenei.

Intervalul obișnuit de sensibilitate ISO a fost extins la ISO12800. Când fotografiați un subiect care se mișcă rapid sau în condiții de lumină scăzută, mișcarea și zgomotul camerei sunt reduse pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Modelul X-A5 este primul model din seria X-A care conține pixeli de detecție a fazei, inițial dezvoltat pentru modelele high end din seria X. Viteza inteligentă de hibrid AF este de două ori mai rapidă decât modelele anterioare, asigurându-vă că capturați momentele fotografice mai repede și mai frumos.

Camera foto vine cu 11 variatii de setari pentru Film Simulation Modes dar si cu 17 filtre de imagine.

PUBLICITATE

Pe partea de filmare video, Fujifilm X-A5 oferă o funcție High-Speed HD Video, permițând utilizatorilor să înregistreze imagini HD cu viteză quad pentru clipuri cu mișcare lentă. Modul Multi Focalizare sintetizează automat imagini de calitate 4K cu modificarea setării adâncimii de câmp.

Funcția 4K Burst va permite să fotografiați 15 cadre pe secundă în calitate de imagine 4K. Aceste noi capabilități video de 4K și funcțiile de însoțire permit expresii artistice de creativitate mai mare.

Utilizatorii actuali ai Fujifilm vor fi probabil mai interesați de lentilele cu care se vinde X-A5. XIS15-45mm f/ 3.5-5.6 OIS PZ este primul obiectiv powerzoom motorizat din gama Fujifilm, făcând încă opțiunea de zoom cea mai compactă și ușoară – cântărește doar 136g. Și, cu o distanță focală de 15 mm la capătul larg, această lentilă ar putea fi o alternativă ieftină la primele obiective ultrawide si fara stabilizare ale lui Fujifilm, cum ar fi 14mm f /2.8 și 16mm f / 1.4.

X-A5 va fi lansat pe data de 8 februarie pentru suma de 599,95 de dolari cu noua lentilă, care va fi disponibilă în formă autonomă în aceeași lună pentru suma de 299,95 de dolari. Obiectivul vine în culori negru sau argintiu, în timp ce X-A5 are opțiuni de culoare maro, roz și negru.

fujifilm x-a5


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA