Galerie foto Zenfone 2

Now Reading
Galerie foto Zenfone 2


ZenFone 2 este un smartphone de 5.5 inch cu o carcasă similară unui dispozitiv tradițional de 5 inch. Această reușită incredibilă de inginerie a fost realizabilă reducând lățimea ramei la minimul necesar, dând ZenFone 2-ului un raport ecran/corp remarcabil de 72%.

ZenFone 2 este alimentat de un procesor Super Quad-Core Intel Atom Z3580 tactat la 2.3 GHz pe arhitectura de 64 biți și este primul smartphone din lume cu 4GB DDR3 RAM în configurație Dual Channel. Folosind conexiuni LTE Cat 4+ pentru atingerea unor viteze de download de până la 250Mbit/s și cu un timp tactil de răspuns de 60ms, ZenFone 2 îți acordă putere dincolo de orice imaginație.

Procesorul Intel Super Quad-Core cu arhitectură pe 64 biți și 22nm din interiorul lui ZenFone 2 echilibrează cu mare atenție creșterea în performanță cu eficiența superbă a consumului, iar toate acestea se datorează arhitecturii sofisticate Silvermont.

Ați experimentat vreodată momente de inactivitate, simțind în același timp nevoia de a opri aplicații pentru un spor de viteză? Cu versiunea 4GB de RAM a ZenFone 2 nu va trebui să vă mai faceți griji vreodată pentru așa ceva!

PUBLICITATE

Există o cerere din ce în ce mai mare pentru a rula în regim de multitasking aplicații puternice pe smartphone-uri, cu toate acestea multe modele sunt echipate cu doar 2GB sau 3GB de memorie. ZenFone 2 este singurul smartphone echipat cu 4GB RAM – fiind astfel un lider incontestabil în această industrie! Procesorul pe 64 biți îi permite lui ZenFone 2 să descătușeze puterea arhitecturii RAM Intel Dual Channel, dezvoltând simultan 2 canale de 32 biți, între procesor și memorie – generând cea mai bună performanță din partea lui ZenFone 2.

ZenFone 2 dispune de ultima tehnologie 4G LTE Advanced pentru cele mai mari viteze de download – până la o uimitoare viteză de 250Mbits! Tehnologia 4G LTE Advanced a lui ZenFone 2 mai suportă de asemenea și funcția Carrier Aggregation, exploatând lățimea de bandă a mai multor operatori pentru viteze foarte mari și de încredere oriunde te-ai duce. Cu peste 31 de țări ce suportă deja funcția Carrier Aggregation și multe altele ce urmează să o implementeze, ZenFone 2 reprezintă o alegere de top – cu viteze mobile de top!


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA