Google vă va permite să rezervați camere de hotel și zboruri prin rezultatele căutării

Now Reading
Google vă va permite să rezervați camere de hotel și zboruri prin rezultatele căutării


Google a anunțat marți că a schimbat modul în care oamenii pot căuta hoteluri și zboruri utilizând smartphone-urile în încercarea de a simplifica planificarea călătoriilor pe dispozitivele mobile.

Compania a declarat că rezervările hoteliere și zborurile pot fi acum efectuate prin rezultatele căutării Google. Utilizatorii pot naviga prin rezultatele căutării pentru hoteluri care includ fotografii și glisand prin acele fotografii fără a parasi listele de rezultate. Filtrarea datelor și a prețurilor se poate face și prin pagina de rezultate, iar utilizatorii pot de asemenea să efectueze rezervări prin Google.

Este o poveste similară pentru zboruri, deoarece rezervările se pot face prin căutare și aceeași filtrare și comparații ca hotelurile pot fi efectuata în călătoriile cu companii aeriene. Google afirmă că utilizatorii pot schimba mai ușor între zboruri și hoteluri cu un nou tabel. De asemenea, utilizatorii pot căuta după destinație pentru a determina cele mai bune opțiuni de hotel și de zboruri. Fila “Mai multe destinații” oferă, de asemenea, sugestii privind călătoriile din apropiere pentru destinația inițială și, desigur, companii aprobate de Google care ar putea oferi servicii suplimentare pe parcurs.

Realizarea Google este importanta deoare tot mai mulți oameni isi fac planificari și rezervari pentru a călători de pe un smartphone, în loc să foloseasca un computer de acasă. De asemenea din ce in ce mai mulți oameni decid să facă schimbări în ultimul minut și nu au răbdarea să treacă prin mai multe ferestre și aplicații pentru a ajunge unde doresc.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA