Lenovo recheama in fabrica mai multe modele Thinkpad X1 Carbon din cauza problemelor de supraincalzire

Now Reading
Lenovo recheama in fabrica mai multe modele Thinkpad X1 Carbon din cauza problemelor de supraincalzire


Lenovo a emis o rechemare in fabrica pentru unele dintre laptopurile X1 Carbon de generația a 5-a. Compania declară că un număr limitat de dispozitive pot avea un șurub neajustat corespunzator care poate deteriora bateria, ducând la supraîncălzire și la un posibil pericol de incendiu.

Lenovo îndeamnă proprietarii acestor dispozitive, achizitionate între decembrie 2016 și octombrie 2017, să verifice numărul de serie pe pagina de suport pentru a vedea dacă propriul X1 este afectat. Laptopurile X1 Carbon fabricate după noiembrie 2017 nu sunt afectate, potrivit companiei.

Lenovo spune că clienții care au afectate laptop-urile ar trebui să le oprească imediat și să-și programeze o întâlnire la service pentru a obține o inspecție gratuita pentru modelul X1 și scoaterea șurubului. Compania susține că problema nu este un defect de proiectare, ci mai degrabă o eroare in procesul de fabricație. Lenovo spune că, deși stia despre această problemă de “câteva săptămâni”, a avut nevoie de timp pentru a-și da seama de cauza principală și apoi a anunțat Comisia americană pentru siguranța produselor pentru consumatori (CPSC).

Pierderea accesului la un PC până când va puteți programa o primire in service este destul de greu suportat, desigur, dar decat sa va treziti ca laptopul sa ia foc, este indicat sa faceti acest lucru. Lenovo spune că, odată ce șurubul este îndepărtat, nu ar trebui să existe ale amenințari la adresa siguranței în timpul utilizării laptopului.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA