Microsoft extinde perioada de actualizare gratuita a lui Windows 10 S

Now Reading
Microsoft extinde perioada de actualizare gratuita a lui Windows 10 S


Microsoft a anuntat ca v-a oferi mai mult timp utilizatorilor de Windows 10 S sa se decida daca fac actualizare sau nu la Windows 10 Pro. Utilizatorii vor avea la dispozitie data de 31 martie 2018 sa se hotareasca asupra acestei decizii, cu trei luni mai mult decat data anuntata initial.

Sistemul de operare Windows 10 S a fost primit cu reactii diverse de la utilizatori deoarece nu permite instalarea de aplicatii din afara magazinului Windows Store. Cu toate astea aceasta limitare permite companiei Microsoft sa optimizeze functionarea sistemului de operare, oferind de asemenea posibilitatea maririi autonomiei bateriei unui laptop.

Windows 10 S a devenit sistemul de operare implicit pe toate dispozitivele Microsoft Surface si este folosit de companie pentru a fi promovat ca o alternativa la Chrome OS de la Google.

Cu toate ca cei de la Microsoft au extins perioada, sistemul de operare nu se bucura de succes imediat si v-a fi nevoie de marirea numarului de aplicatii incluse in magazinul Windows Store. Pentru asta compania trebuie sa convinga si mai multi dezvoltatori sa publice produse pe magazinul de aplicatii.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA