Microsoft introduce colaborarea in timp real pe Office 2016 pentru Mac

Now Reading
Microsoft introduce colaborarea in timp real pe Office 2016 pentru Mac


Ultima actualizare a celor de la Microsoft pentru Office 2016 pe Mac adaugă caracteristici care o fac o unealtă mult mai bună pentru proiecte de colaborare. (Sau mai rău, în funcție de modul în care preferați să atacați grupul de lucru).

Office 2016 pentru Mac vă oferă de acum posibilitatea de a lucra cu ceilalți în timp real la fel ca pe suita Google – aplicațiile vor afișa chiar și cine editează în prezent un fidsier prin miniaturi situate în colțul din dreapta sus al ferestrei.

Pe Word și PowerPoint, o mică pictogramă de steag vă arată unde sunt cursorii celorlalți oameni și veți putea să le vedeți modificările pe măsură ce o fac. În cazul în care plecați puțin, PowerPoint va evidenția diapozitivele care au fost modificate, astfel încât să le puteți verifica atunci când vă întoarceți și sa va asigurați că nimeni nu a distrus munca grea a altcuiva.

Pentru a vă asigura că editările tuturor sunt încorporate în fișier, acum aplicațiile salvează automat modificările. Dar, din fericire, vă puteți întoarce la o versiune anterioară accesând istoricul în cazul în care cineva face o greșeală uriașă. În plus, puteți accesa cu ușurință fișierele la care lucrați frecvent prin meniul Deschidere.

PUBLICITATE

Actualizarea vine, de asemenea, cu noi diagrame și funcții pentru Excel, precum și QuickStarter, care creează automat o schiță pentru subiectul dvs., pentru PowerPoint. Veți putea, de asemenea, să gestionați Google Calendar și Contacte din Outlook.

Toate aceste functii noi sunt acum disponibile pentru descărcare atunci când accesați secțiunea “Verificați pentru actualizări”. Dacă, totuși, utilizați un computer de serviciu sau de școală, depinde de momentul în care administratorul va pune la dispotizia dumneavoastra pachete de actualizare pentru aplicații.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA