Noul update al Youtube rezolva consumul de baterie de pe iOS

Now Reading
Noul update al Youtube rezolva consumul de baterie de pe iOS


Cea mai recentă versiune a aplicației YouTube abordează, în cele din urmă, o problemă frustrantă de consum de energie a bateriei pe iOS. Versiunea 12.45 este disponibilă pentru a fi descărcata pe magazinul de aplicatii App Store și vă recomandăm să o descarcati cât mai curând posibil.

Mulți utilizatori de dispozitive iPhone și iPad au raportat un consum semnificativ al bateriei care au devenit anormal de calde atunci când utilizează aplicația YouTube pe iOS 11. Unele persoane au descoperit că vizionarea videoclipurilor timp de doar 15 minute ar putea afecta autonomia bateriei cu mai mult de 10%.

Nu este inca destul de clar ce a provocat problema, dar a fost una extrem de importanta pentru cei care folosesc frecvent aplicația YouTube. Vizionarea unui videoclip pe un iPhone sau iPad – chiar și atunci când fac streaming folosind datele mobile sau conexiuni Wi-Fi – nu ar trebui să determine bateriile să se consume atât de repede.

Din fericire nu mai trebuie sa ne facem griji din aceasta privinta. Versiunea 12.45 a YouTube este disponibila pentru download, rezolvând “o problemă cu utilizarea bateriei”. Puteți să o descărcați acum de pe App Store.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA