OVERWATCH va avea un betatest

Now Reading
OVERWATCH va avea un betatest


Publisherul Blizzard a anunțat că Overwatch va beneficia de un betatest. Shooterul Overwatch va avea un betatest ce se va lansa la 27 octombrie.

Deși nu este un open beta, Blizzard plănuiește câteva weekend-uri în care să testeze serverele. Poate că cei care nu primesc acces de la început pot participa în cadrul acestor teste.

Pe tot parcursul evenimentului, Blizzard dorește să testeze eroii și mediile din joc – ce va fi actualizat în mod corespunzător pentru beta.

Beta-ul va include voice chat, lobby-uri private și un mod spectator. Jeff Kaplan, game director, a declarat că “beta-ul pentru Overwatch va fi mai tradițional. Scopul nu este de a aduna cât mai mulți participanți. Nu este un eveniment promoțional”.

PUBLICITATE

Beta-ul pentru Overwatch va începe pe 27 octombrie în SUA pentru PC și se va fi lansat în Europa și Asia la câteva zile distanță.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA