Prima companie interesata sa cumpere divizia de internet a Yahoo

Now Reading
Prima companie interesata sa cumpere divizia de internet a Yahoo


Situatia economica a celor de la Yahoo nu este deloc buna, chiar daca recent compania a incercat sa resusciteze unul din cele mai populare servicii de mesagerie din anii trecuti.

Verizon Communications ar putea fi interesata de preluarea diviziei de Internet a Yahoo, care include serviciul de mail, site-urile de stiri si sport si tehnologia de publicitate, a declarat directorul financiar al companiei americane de comunicatii, Fran Shammo.

Boardul de conducere al celor de la Yahoo se afla momentan in dubii cu privire la ce are de gand sa faca cu divizia de internet.

”Board-ul si investitorii Yahoo nu au decis ce vor face cu activul respectiv. Cred ca in prezent incearca sa stabileasca ce vor face”, a spus Shammo.

Board-ul Yahoo s-a intrunit vineri in cea de-a treia si ultima zi a unor sedinte in care au analizat diverse optiuni pentru companie, inclusiv pentru divizia de Internet care are probleme.

PUBLICITATE

Serviciul de cautare al Yahoo si cel de publicitate, care genereaza cea mai mare parte a veniturilor totale, au probleme, iar eforturile directorului general Marissa Mayer de redresare a operatiunilor nu au adus rezultatele asteptate.

“Dacă vom vedea că este corespunzătoare strategiei noastre şi intereselor acţionarilor şi dacă vom putea returna valoare acţionarilor, vom analiza, dar în acest moment este pramatur să discutăm”, a spus Shammo.

Verizon a cumpărat în acest an AOL, într-o tranzacţie de 4,4 miliarde de dolari, pentru a se dezvolta în domeniul publicităţii şi conţinutului video pentru dispozitive mobile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA