Samsung planuieste sa lanseze mai devreme noul Galaxy S7

Now Reading
Samsung planuieste sa lanseze mai devreme noul Galaxy S7


Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co intenționează să urgenteze lansarea noului smartphone Galaxy S7 pentru luna ianuarie 2016, în încercarea de a concura mai bine cu noile telefoane iPhone lansate de rivalul american Apple, informează un articol apărut marți în cotidianul sud-coreean Electronic Times, citând surse care au dorit să-și păstreze anonimatul si preluate de Agerpres.

Samsung a finalizat designul pentru Galaxy S7  la finalul lunii septembrie și în prezent încearcă să obțină componentele de care are nevoie pentru a putea demara producția, susține Electronic Times citând mai multe surse din industria componentelor pentru smartphone.

Un purtător de cuvânt de la Samsung a subliniat că firma nu face comentarii cu privire la zvonuri sau speculații.

În ultimii ani, Samsung și-a făcut un obicei din a anunța un nou smartphone Galaxy S cu ocazia salonului informatic Mobile World Congress, care în mod normal are loc la finele lunii februarie și începutul lunii martie în Barcelona. Cu toate acestea, în 2015 cel mai mare producător mondial de smartphone a decis să urgenteze cu câteva săptămâni lansarea următoarei generații phabletei Galaxy Note, care a apărut pe piață în luna august, cu câteva săptămâni mai devreme decât precedentele versiuni, care au fost lansate cu ocazia salonului IFA de la Berlin din luna septembrie.


În pofida revizuirii liniei sale de produse, Samsung nu a reușit să pună capăt tendinței de diminuare a cotei sale pe piața smartphone. Firma de cercetare de piață TrendForce estimează că în 2015 livrările de smartphone marca Samsung vor scădea cu un procent comparativ cu 2014, aceasta urmând să fie prima scădere anuală înregistrată vreodată de Samsung.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA