Snapchat introduce “Carduri Contextuale” in incercarea de a deveni mai util

Now Reading
Snapchat introduce “Carduri Contextuale” in incercarea de a deveni mai util


Într-o industrie social media din ce în ce mai capricioasă, Snapchat este un fel de veteran în zilele noastre. Pe măsură ce aplicația se luptă să rămână relevanta în viața tinerilor utilizatori de telefoane smartphone din întreaga lume, aeasta lansaeaza diferite elemente noi, în speranța că vor prinde la public.

Cea mai recenta idee a celor de la Snapchat vine sub forma unor “carduri contextuale”, care vă oferă informații suplimentare despre locul pe care doriti sa il partajati pe retea prin intermediul unei actualizari foto sau video.

Premisa este atât de simplă încât ne putem întreba de ce tocmai acum au venit cu aceasta idee. Noua functie poate fi accesata in momentul in care vizualizați o fotografie sau o poveste în aplicație. Utilizatorii se pot deplasa in partea de jos pentru a vedea informații contextuale despre locația expeditorului. Cardurile vor conține materiale de la diverși parteneri, inclusiv TripAdvisor, Foursquare și Michelin. Vor exista, de asemenea, butoane de acțiune pentru servicii cum ar fi Uber, Lyft, OpenTable și multe altele.

Este clar ca Snapchat dorește ca utilizatori să rămâna în aplicație puțin mai mult, oferind, de asemenea, un portal către informații mai utile iar acest lucru s-ar putea să nu fie o mișcare proastă. Pentru cei care tin la confidentialitate, deocamdata nu exista informatii daca functia de localizare a pozelor sau povestilor, pentru ca nu toata lumea isi doreste sa partajeze informatii despre locatia unde se afla.

PUBLICITATE

Reprezentantii Snapchat despre noua functie:

“Cu ajutorul Cardurilor Contextuale, Snapchat a devenit punctul de pornire vizual pentru a afla mai multe despre lume, oferind comunitatii noastre puterea de a obține mai multe informații despre tot ceea ce vad cu ochiul liber”.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA