Traducerea AI de la Microsoft este de acum disponibila si fara conexiune la internet

Now Reading
Traducerea AI de la Microsoft este de acum disponibila si fara conexiune la internet


Ca și multe aplicații de traducere, Microsoft Translator a folosit AI pentru a descifra frazele în timp ce aveți o conexiune la internet.

Aceasta obligativitate nu vă ajută prea mult dacă vă aflați într-o vacanță într-un loc unde datele mobile sunt doar o amintire. Ei bine, nu va trebui să sacrificați calitatea traducerilor AI de acum inainte. Microsoft a lansat pachete de limbi offline pentru aplicatia Translate (disponibila în prezent pe dispozitive Android, iOS și Amazon Fire) care utilizează AI pentru traducere atunci când sunteți offline, indiferent de hardware-ul dvs.

Mutarea nu oferă numai traduceri de calitate superioară, ci diminuează dimensiunea pachetelor lingvistice la jumătate. Dacă sunteți o persoana care calatoreste mult, este posibil să nu trebuiasca sa stergeti si sa instalati pachetele de limbi ori de câte ori vizitați o țară nouă.

Caracteristica a fost disponibilă pe o serie redusa de telefoane Android cu chip-uri AI, dar Microsoft a optimizat algoritmii pentru a rula pe majoritatea procesoarelor moderne de pe telefoane.


Pachetele offline compatibile cu AI sunt disponibile doar pentru limbile “cele mai populare” de pe aplicatia Translate, mai multe limbi urmeaza sa fie disponibile in curand. Suportul pentru dispozitive Windows se află și el in lucru.

Cu siguranță aceasta nu este prima utilizare a AI offline, dar indică la ce vă puteți aștepta in viitorul apropiat. Acum că multe telefoane au putere de procesare pentru economisire, este posibil să aveți nevoie doar de AI bazat pe cloud pentru cele mai exigente sarcini.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA