Trailer Wolfenstein: Youngblood dezvaluit la E3

Now Reading
Trailer Wolfenstein: Youngblood dezvaluit la E3


Moștenirea lui BJ urmeaza sa fie continuata în următoarea iterație a francizei Wolfenstein a celor de la Bethesda, denumita Youngblood. Povestea va avea loc in anul in 1980, jucătorii vor intra in pielea personajelor Jessica și Sophia Blazkowicz, fiicele gemene ale lui Anya & BJ – unul dintre experții în arme, celălalt un bătăuș.

Cele doua personaje sunt însărcinate să-și găsească tatăl, care a dispărut în Parisul ocupat, precum și să-i facă viața un iadului celui de-al IV-lea Reich.

BJ este cel care nareaza trailerul, care ne arată peisajul din joc și ofera puține informatii despre Jessica și Sophia. Gemenii pot fi de asemenea văzuți purtând armura lui Da’at Yichud din Wolfenstein II la sfârșitul trailerului. Nu este clar dacă Youngblood este cel de-al treilea joc din serie – dezvoltatorii au declarat anterior ca au văzut seria ca o trilogie – sau daca titlul este un joc separat ca Wolfenstein: The Old Blood.

De asemenea, Wolfenstein: Youngblood poate fi jucat fie solo sau co-op și este programat pentru lansare în cursul anului viitor, alături de un sprinter VR, Wolfenstein Cyberpilot.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu