Adobe Reader

Now Reading
Adobe Reader


Adobe Reader este programul utilizat de cei mai multi dintre noi si cu cele mai complexe optiuni pentru vizualizarea si editarea fisierelor PDF (Portable Document Format), dar care solicita si un PC cu o configuratie hardware mai actuala.

Adobe Reader este standardul global pentru vizualizarea fişierelor PDF. Utilizaţi Adobe Reader pentru a vizualiza fişiere PDF, a căuta în acestea, a le semna digital, a le verifica, a le tipări şi a le folosi în colaborări. Cea mai recenta versiune a Adobe Reader ofera o serie de functii aditionale.

Ofera performante generale mai bune si o rapiditate mai mare la pornire si la derularea fisierelor.
Va permite sa completati si trimiteti formulare PDF de pe o varietate de dispozitive. Va ajuta sa descarcati si organizati cartile digitale pe o varietate de dispozitive, cu suport pentru vizualizarea landscape sau portrait. Va permite sa afisati si partajati slide show-uri Adobe Photoshop Album si sa exportati imagini pentru procesarea online. Va permite sa salvati o varietate de fisiere atasate la documentele PDF, precum documente text, de calcul tabelar sau fisiere multimedia si sa le deschideti in aplicatia lor nativa.

Adobe Reader este un program gratuit care va permite sa deschideti, vizualizati si sa imprimati documente PDF.


DESCARCA GRATUIT


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA