Cum trimiti fisiere mari in mod gratuit

Now Reading
Cum trimiti fisiere mari in mod gratuit


E-mailul scârțâie cand vine vorba de a tine pasul cu cerințele internetului și nicăieri nu este mai evident decât prin trimiterea fișierelor. Da, puteți trimite câteva fotografii cu ușurință, dar de îndată ce incercati sa trimiteti fisiere audio sau video, veți avea batai de cap. Chiar și Gmail, care ofera o limita de 50MB, nu e de ajutor.

Deci, cum trimiteți fișiere mari pe internet? Există în general două modalități de a face acest lucru, în funcție de ce doriți să trimiteți sau daca faceti acest lucru o singura data sau in mod regulat.

Există o serie de site-uri care vă vor permite să încărcați un fișier mare, să obțineți un link și apoi să îl trimiteti destinatarului. Acest lucru este mult mai usor decat sa trimiti un colet cuiva, sau sa lasi un colet într-o locație sigură pentru contactul dvs. pentru ca acesta sa il ridice in timpul liber.

Dar care dintre site-uri este cel mai bun? Dacă vrei cu adevărat să faci asta o singură dată, o să vrei sa folosesti un site unde nici măcar nu trebuie să te înregistrezi. WeTransfer este o opțiune bună pentru acest lucru, permițându-vă să încărcați fișiere de până la 2GB . Introduceți doar adresele de e-mail de până la 20 de persoane, iar link-ul dvs. va fi trimis fiecărui contact, urmand sa fie valabil pentru o săptămână după încărcare.


Dacă 2GB nu este suficient, Send Anywhere merită o privire. Puteți trimite un fișier de până la 4 GB în versiunea pentru browser, 10 GB prin intermediul pluginul-ului pentru Outlook sau extensia Chrome și 20 GB prin aplicațiile Android / iOS. Dacă rămâneți la versiunea web, nu este nevoie să vă înregistrați.

Dacă prețuiți confidențialitatea și securitatea mai mult decat orice, merită să folositi soluția Mozilla:Send. Doar accesati la send.firefox.com și veți putea să încărcați un fișier de până la 1GB în mărime, care este apoi criptat. Fișierul se va autodistruge în 24 de ore sau după ce a fost descărcat o singură dată – în funcție de evenimentul care survine mai întâi. Mai mult decat atat Mozilla nu are acces la fișierele încărcate sau descărcate.

Nu este prea mult daca doriti sa trimiteti fisiere mai multor persoane, dar foarte util pentru trimiterea rapida de fisiere.

Dacă vă păstrați fișierele importante în cloud, mai degrabă decât local, există o modalitate mai bună de a partaja direct cu oaspeții fisierele importante. Dropbox, de exemplu, vă permite să partajați fișierele cu persoane, indiferent dacă sunt sau nu membrii. Acesta oferă spațiu de stocare online gratuit de 2 GB, cu spațiu suplimentar ce poate ajunge sa fie nelimitat cu posibilitatea de partajare și abonamente plăteite pentru diferite planuri disponibile.

Este o poveste similară și pentru Google Drive – și dacă aveți deja un cont Google, aveți 15GB de spațiu de stocare care vă așteaptă. Puteți partaja fișiere individuale cu alții, oferindu-le acces limitat la spațiul de stocare online.

În sfârșit, există si varianta OneDrive – de la Microsoft, un serviciu similar cu Dropbox și Google Drive. Dispune de spațiu de stocare de 5 GB și vă permite să distribuiți ușor fișiere cu ajutorul butonului de distribuire încorporat.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA