Google imbunatateste aplicatia de Traducere adaugand functii AI offline

Now Reading
Google imbunatateste aplicatia de Traducere adaugand functii AI offline


Google vine cu un raspuns dupa ce Microsoft a anuntat introducerea de functii de traducere offline bazate pe AI. Compania lansează traducerea automată offline bazata pe mașini neuronale în aplicația de Traducere pentru Android și iOS, promitand conversii lingvistice mult mai exacte atunci când nu aveți acces la conexiunea de date mobile.

Versiunea inițială cuprinde 58 de limbi, printre care o serie de limbi europene și indiene, precum și obiective comune de traducere precum limba arabă, chineză și japoneză.

În ciuda îmbunătățirii preciziei, aplicația nu ar trebui să ocupe prea mult din spațiul dvs. prețios de stocare de pe dispozitive. Fiecare pachet lingvistic ocupa aproximativ 30 MB- 40 MB, spun cei de la Google. In plus nu aveti nevoie de un telefon foarte puternic – aplicatia Traducere cu functii AI ar trebui să funcționeze si pe telefoane low-end.

Funcția inteligentă de traducere offline este disponibilă numai pentru aproximativ un procent din toți utilizatorii aplicatiei Traducere de astăzi, dar ar trebui să ajungă la 99% dintre ei in urmatoarele zile. Atâta timp cât nu aveți nevoie de ea imediat, ar trebui ca versiunea actuala sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru urmatoarea voastra vacanta intr-o tara straina.


Pentru a avea acces la cele mai noi functii de traducere AI de la Google va trebui sa descarcati cele mai recente versiuni ale aplicatiei Traducere pentru Android si iOS de pe Google Play si Appstore.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA