Google te ajuta sa te trezesti pe muzica preferata de pe Spotify

Now Reading
Google te ajuta sa te trezesti pe muzica preferata de pe Spotify


Google vă face foarte ușoara sarcina de a seta ca o anumita melodie sa fie folosita ca sunet de alarmă în aplicația Ceas. Prin intermediul unei noi actualizări, care începe să fie distribuita de astăzi, utilizatorii vor putea conecta conturile Spotify la aplicația Ceas și sa se poata trezi pe playlisturile și melodiile preferate.

Această nouă actualizare va permite utilizatorilor Spotify Free și Premium să integreze aplicația de streaming de muzică în secțiunea “Sunete de alarmă” din aplicatia Ceas Google. Acolo, vor putea să aleagă între două file pentru a alege sunetele de alarmă, inclusiv tonurile de alertă familiare, și un set complet diferit de opțiuni pentru Spotify.

După ce navigați la secțiunea Spotify, veti putea selecta melodii dintr-o varietate de playlist-uri Spotify cu tematică de dimineață sau puteti alege din muzica pe care ati ascultat-o recent prin intermediul aplicației.

google clock spotify

Această caracteristică nouă va fi disponibilă pentru toate dispozitivele care rulează cel puțin Android 5.0 Lollipop. S-ar parea ca si serviciul YouTube Music va fi integrat în aplicația Ceas în viitor.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA