Gorilla Glass 6 va oferi mai multa protectie ecranelor telefoanelor

Now Reading
Gorilla Glass 6 va oferi mai multa protectie ecranelor telefoanelor


Sticla securizată vă protejează, de regula, ecranul telefonului doar o singura data, si de multe ori rezistenta acesteia nu este cea la care ne-am astepta. Nu putini au fost cei care au constatat ca ecranul telefonului s-a crapat dupa o simpla cazatura pe podea.

Acei oameni care nu sunt foarte atenti cu telefoanele lor ar putea avea mai puține griji in viitorul apropiat. Corning a dezvăluit Gorilla Glass 6, a cărui compoziție a fost modificată pentru a supraviețui mai bine mai multor cazaturi fără a se sparge. În teste, s-ar putea descurca in medie la 15 cazaturi pe o suprafață brută de la 3,3 metri. Este de până la două ori mai rezistenta decât Gorilla Glass 5 și probabil mult mai rezistenta decât produsele rivale a căror produse s-ar putea să se sparga chiar de la prima cădere.

Versiunea 6 ar trebui, de asemenea, să reziste la cazaturi de la “înălțimi mai mari”. Corning nu a vorbit despre îmbunătățirea rezistenței la zgârieturi, in schimb, așa că nu trebuie să vă așteptați ca telefonul dvs. să pară la fel de nou ca la momentul achizitiei sale.

Gorilla Glass 6 este deja în producție și este testata de “mai multi clienți”, deși s-ar putea să nu fie livrata la producatorii de telefoane decat peste “câteva luni”. Probabil nu veți vedea noua formulă a lui Corning până când nu va apărea în 2019. Ar trebui să fie un plus bine venit, totuși. Acum că multe telefoane au si spatele carcasei din sticlă, afișaje curbate sau ambele, rezistența sticlei este mult mai probabil să afecteze durabilitatea întregului design.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA