Microsoft a lansat Windows 10 Preview cu imbunatatiri pentru Windows Defender Application Guard

Now Reading
Microsoft a lansat Windows 10 Preview cu imbunatatiri pentru Windows Defender Application Guard


Microsoft a lansat astăzi o nouă versiune preview pentru sistemul de operare Windows 10 pentru PC-uri cu îmbunătățiri aduse Windows Defender Application Guard (WDAG). Această construcție este parte din seria RS4, care reprezintă următoarea actualizare Windows 10 pe care compania încă nu a anunțat-o (dar se așteaptă să fie livrată în aprilie).

Windows 10 este un serviciu, ceea ce înseamnă că a fost construit într-un mod foarte diferit de versiunile anterioare de Windows, astfel încât acesta să poată fi actualizat în mod regulat, nu numai prin corecții, ci și prin noi caracteristici. Microsoft a lansat până acum patru actualizări majore: November Update, Anniversary Update, Creators Update si Fall Creators Update.

Singurele modificări majore ale acestei versiuni se referă la WDAG. Instrumentul ar trebui să se lanseze acum mai repede, ceea ce ar trebui să ajute în special la accesarea browserului Edge. De asemenea, utilizatorii pot activa o caracteristică (este necesară ediția Windows 10 Enterprise) pentru a descărca fișiere din sesiunea de navigare WDAG în sistemul de fișiere gazdă.

Actualizarea aduce de asemenea si cateva rezolvari unor probleme intalnite de utilizatori:
– Atunci când un proces din Managerul de activități este suspendat sau procesele secundare sunt suspendate, veți vedea acum o pictogramă care indică mai multe în coloana Stare din fila Procese.
– Îmbunătățirea performanței mousilor Bluetooth atunci când sistemul este încărcat.
– Rezolvarea unor probleme ale platformei Windows Mixed Reality.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA