Aplicatia DJM-REC de la Pioneer iti permite sa iti urci mixurile direct pe Soundcloud

Now Reading
Aplicatia DJM-REC de la Pioneer iti permite sa iti urci mixurile direct pe Soundcloud


DJ-ii formează o mare parte din baza de utilizatori SoundCloud, încărcând mixuri lungi și adunând muzică electronică originală pentru a o include în spectacole live. Pioneer profită de acest fapt printr-o actualizare a aplicației de înregistrare de mixuri pentru dispozitivele cu iOS, DJM-REC.

Compania Pioneer face posibilă înregistrarea și partajarea mixurilor DJ-ilor direct din aplicația DJM-REC în contul de SoundCloud.

Aplicația este gtatuita in versiune standard timp de 30 de zile și apoi va costa 10 dolari pentru a putea fi folosita in continuare. În plus față de noile capabilități de urcare a continutului pe SoundCloud, DJ-ii pot folosi de asemenea DJM-REC pentru a-și încărca mixurile înregistrate în Mixcloud și Dropbox și pot difuza live pe YouTube, Facebook Live, Periscope, Instagram și Snapchat.

Aplicația DJM-REC funcționează cu mixerele Pioneer, inclusiv modelele DJM-TOUR1, DJM-900NXS2, DJM-750MK2 și DJM-450. Este posibil să fie necesar să aplicați o actualizare de firmware la unele mixere pentru a lucra cu aplicația.


Pentru a folosi aplicatia DJM-REC pe telefonul iPhone sau iPad, apoi conectați pur și simplu dispozitivul dvs. la orice mixer DJ care oferă transmisie/retur digital utilizând un singur cablu USB. Portul se află pe partea superioară a mixerului, mai degrabă decât pe spate, astfel încât legătura este simpla.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA